CCVC - Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya - AIAC
Logo CCVC
Veterinaria
Català    Castellano      Xarxes Socials: 

Des del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya donem la benvinguda a tots aquells que s’acosten a la nostra pàgina, on pretenem que ens coneguin i donar un servei tant a veterinaris com a particulars i institucions que necessitin informació sobre les activitats pròpies de la nostra professió, que són molt diverses i s’entronquen en facetes com l’alimentació, la producció i el benestar animal, la producció d’aliments saludables, la prevenció de malalties humanes causades pels aliments o els productes alimentaris i la medicina aplicada als nostres animals.

Des d’aquest espai intentarem donar informació i enllaços d’interès per satisfer aquelles necessitats que els han dut a visitar-nos. Per aquest motiu també els agrairem que ens facin saber els seus suggeriments que ens permetin millorar contínuament aquesta pàgina.

També volem indicar-los que hi ha dues seccions, una és pública, de visita lliure, i una altra és restringida als professionals, on cal una clau d’accés i que té un ús més confidencial pel fet de contenir informació més reservada.

Agraint-los el seu interès per la professió, la institució i les activitats relacionades, els convidem a continuar navegant.