CCVC - Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya - AIAC
Logo CCVC
Veterinaria
Català    Castellano      Xarxes Socials: 
    El Consell de Col•legis Veterinaris de Catalunya col•labora amb el Congrés 333 Experience
07/05/2021 13:08:16
   
   
Els propers 11 a 13 de maig se celebra el primer 333 Experience Congress a Espanya, un congrés virtual organitzat per 3tres3 que comptarà amb la presència de grans experts del sector porcí.

Se suma a altres dos 333 Experience Congress que tindran lloc aquest any: la segona edició de l'esdeveniment a Latam i el primer 333 Experience Congress a Àsia.

Des del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, i en el nostre compromís amb la formació continuada dels veterinaris del sector, som col·laboradors de l'esdeveniment.

Si encara no tens l'entrada i t'interessa assistir, fes clic en aquest enllaç:
http://www.avpc.cat/lavpc-colabora-amb-el-333-experience-congress/

Per tal de ser innovadors, el programa recull diversos elements que clarament afecten el nostre sector a curt i a mitjà termini. Es busca també que l’esdeveniment sigui interactiu i afavoreixi el diàleg i l’intercanvi d’opinions.


Durant l’11, 12 i 13 de maig es realitzaran, en una plataforma en línia i interactiva, 9 sessions amb excel·lents ponents i moderadors d'excepció. Un altre dels punts forts serà la possibilitat d'interaccionar amb altres participants i establir noves connexions en les sessions de networking.

T’hi esperem!